Over LifetecZONe

LifetecZONe: de ontwikkeling van medische innovaties versnellen door kennis delen en samenwerken!

ONS AANBOD

Benieuwd of LifetecZONe voor jouw bedrijf ook toegevoegde waarde heeft? Meld je aan voor één van de aankomende LifetecZONe-activiteiten en ontdek of het netwerk ook jullie innovatie en integratie in de sector kan versnellen.

Hét netwerk voor ondernemers in Life Sciences en Medische Technologie

LifetecZONe is het netwerk voor ondernemers in Life Sciences en Medische Technologie. Het merendeel behoort tot het MKB en is gevestigd in Zuid-Nederland (Noord-Brabant, Limburg en Zeeland). Daarnaast staat het netwerk open voor kennisinstellingen, zorgaanbieders, overheden en organisaties in en buiten de regio.

 

We kennen het belang van netwerken, samenwerken en innoveren en ondersteunen dit op allerlei manieren.

netwerk
netwerk-02

Bijeenkomsten

LifetecZONe stimuleert nieuwe samenwerkingen door het samenbrengen van de waardeketen in medische technologie en life sciences. De leden versterken het onderlinge contact tijdens onze interactieve netwerkbijeenkomsten en kennis sessies. Hier kunnen de leden elkaar én nieuwe contacten ontmoeten, klankborden en kennis delen.

Online

Sinds de oprichting in 2008 is LifetecZONe uitgegroeid tot een waardevolle informatie- en inspiratiebron voor haar leden. We maken informatie toegankelijk, zodat iedereen optimaal kan profiteren van elkaars kennis en kunde.

1-op-1 vraag en antwoord

Vraag LifetecZONe om contacten in binnen- en buitenland, financieringstips, advies….in samenwerking met onze partners beantwoorden we je vraag graag! Zo sturen leden ook ons aanbod; zijn er meerdere leden met dezelfde vragen of knelpunten dan organiseren wij een kennis sessie of korte training op dat vlak.

Kortom: de ontwikkeling van medische innovaties versnellen door kennis delen en samenwerken.... dat is waar LifetecZONe voor staat.

Benieuwd of LifetecZONe voor jouw bedrijf een toegevoegde waarde heeft? Meld je aan voor één van de aankomende LifetecZONe-activiteiten en ontdek of het netwerk ook uw innovatie en integratie in de sector kan versnellen.

Wil je meer weten over de voordelen van een lidmaatschap of vrijblijvend een LifetecZONe bijeenkomst bezoeken om kennis te maken met ons netwerk?

Neem vrijblijvend contact op

Een onafhankelijk netwerk voor ondernemers in Life Sciences en Medische Technologie

LifetecZONe leden