Inloggen op uw account

Lukt u niet om in te loggen? Neem dan contact met ons op.

Wachtwoord vergeten?

Ondernemers in Life Sciences
en Medische Technologie

Lid worden

Nieuw lid: TRIAS

Maandag 25 maart 2019

TRIAS is een subsidieadviesbureau gevestigd in Venlo en op de Brightlands Chemelot Campus in Geleen. Investeert u in nieuwe producten en processen? Zeker in de medische wereld zijn dit vaak lange en dure trajecten. Voldoende financiële middelen zijn dan van belang om het R&D proces te bekostigen tot aan marktintroductie. Een subsidie hierbij net dat steuntje in de rug zijn! Om de klant optimaal te kunnen ondersteunen biedt TRIAS een totaalpakket aan: van zoeken naar financieringsmogelijkheid, schrijven van de aanvraag, tot aan eindverantwoording.

  • Met onze vrijblijvende subsidiecheck krijgt u inzicht in de subsidiekansen voor uw bedrijf, op zowel provinciaal, nationaal als Europees niveau. We bespreken de voor- en nadelen en adviseren welke mogelijkheden het meest kansrijk zijn in uw situatie.
  • Vervolgens kunnen wij voor u de aanvraag verzorgen. We werken uw ideeën uit tot een gedegen projectplan, inclusief planning en begroting. Het plan voldoet aan de subsidievoorwaarden en is begrijpelijk en aantrekkelijk geformuleerd.
  • Het resultaat: Uw subsidieaanvraag is goedgekeurd! Ook dan staan we klaar om u te helpen met de verantwoording van uw project.

Interesse in de mogelijkheden voor uw bedrijf? U kunt contact met ons opnemen via 077-3560100 of mailen naar info@trias-subsidie.nl. Voor meer informatie over TRIAS: www.trias-subsidie.nl