Inloggen op uw account

Lukt u niet om in te loggen? Neem dan contact met ons op.

Wachtwoord vergeten?

Ondernemers in Life Sciences
en Medische Technologie

Lid worden

Nieuw lid: Alligator Plastics BV

Zondag 04 november 2018

Alligator Plastics ontwikkelt én produceert innovatieve spuitgietproducten. Zij versterken de concurrentiepositie van klanten door het ontwikkelen van hoogwaardige, onderscheidende producten die we efficiënt produceren, assembleren én op tijd leveren!

Alligator Plastics heeft meer dan 60 jaar ervaring en biedt verschillende spuitgiet technieken als 2K, insert en overmolding en In mold Labeling (IML). Het bedrijf heeft een productielocatie in Son en Breugel en in Eindhoven met totaal 45 spuitgietmachines die variëren in sluitkracht van 30 tot 650 ton.Zij richten zich op de Food, Automotive, Medical en Industriële markten. Alligator Plastics is ISO 9001:2015 en IATF (Automotive) gecertificeerd en past de eigen kwaliteitsmissie toe in de dagelijkse processen. Daarnaast worden zij door diverse klanten geauditeerd volgens ISO 22000, ISO 14000 en GMP. Zij zijn ook bekend met standaard afname procedures zoals PPAP en klant specifieke vrijgave procedures.

Voor 2019 staat ISO 13485 voor de medische markt op de planning. Alligator Plastics gaat graag de uitdaging aan om de klantvraag te vertalen naar een hoogwaardige kunststof oplossing. Met de inbreng van onze spuitgietexpertise al tijdens het ontwikkelingsproces,  realiseren ze een beter product in een kortere tijd. De afdeling Engineering (15 FTE) werkt nauw samen met de klant om te komen tot een juist en doordacht productontwerp. Heeft u een idee of wilt u onderzoeken of uw product slimmer of goedkoper kan? Bespreek het met Bart van de Krol tijdens een van de netwerkbijeenkomsten.