Inloggen op uw account

Lukt u niet om in te loggen? Neem dan contact met ons op.

Wachtwoord vergeten?

Ondernemers in Life Sciences
en Medische Technologie

Lid worden
Terug

Sponsoren

We bedanken graag onze sponsoren:


MedValue helpt bedrijven bij het zoeken naar de toegevoegde waarde van hun innovaties voor patiënten, zorgprofessionals, zorgverzekeraars en de maatschappij. Dat leidt tot duurzame en zinvolle medische innovaties waarmee ondernemers succesvol kunnen zijn. Meer over MedValue


De TU/e werkt intensief samen met bedrijven aan innovatie. Niet voor niets hanteren we het credo ‘Where science meets business’. Grootbedrijf en mkb kunnen profiteren van onze drive om wetenschappelijke en technologische vindingen te vertalen naar oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken, naar economische waarde.


Subsidie en innovatie-advies voor o.a. startups, mkb's en overheden.Innoveert u, en bent u als ondernemer op zoek naar kennis? Of zoekt u, als onderzoeker, naar een marktgerichte aanpak voor uw ideeën? Welke rol u ook heeft, het innovatieproces is uitdagend en risicovol. En in welke fase de innovatie zich ook bevindt, advies en ondersteuning van een ervaren professional met een sterk internationaal netwerk komt altijd van pas.
 
   

 

Column

Geen items