Inloggen op uw account

Lukt u niet om in te loggen? Neem dan contact met ons op.

Wachtwoord vergeten?

Ondernemers in Life Sciences
en Medische Technologie

Lid worden

Partners en zusterorganisaties

Partners

Een organisatie die geënt is op netwerken en matchmaking, moet wel omringd zijn door goede partners. Met de juiste partners binnen handbereik kunnen de leden van LifetecZONe eerder, beter en sneller innoveren. De strategische partners van LifetecZONe variëren van kennisinstituten en gezondheidszorginstellingen tot overheden en brancheverenigingen. Zij spelen een belangrijke rol bij onze activiteiten. Denk hierbij aan beurzen, bedrijfsbezoeken en projecten.

Zusterorganisaties

LifetecZONe is niet de enige netwerkorganisatie die actief is in Life Sciences en Medische Technologie. De laagdrempeligheid en door  het MKB gestuurde organisatievorm bezorgen ons wel een eigen gezicht. We hebben ook contact met Lifetec-netwerken in andere regio’s en met netwerken met andere focus binnen de branche. LifetecZONe haakt regelmatig aan bij deze netwerken. Dit betekent voor onze leden een verbreding van het netwerk.

Sponsors

Veel bedrijven zien de kracht van LifetecZONe en willen graag informatie uitwisselen en zaken doen met de MKB-leden in ons netwerk. LifetecZONe biedt hiervoor interessante mogelijkheden in de vorm van aantrekkelijke sponsorschappen. Hebt u interesse? Neemt u dan contact op via de e-mail.

Column

Geen items