Inloggen op uw account

Lukt u niet om in te loggen? Neem dan contact met ons op.

Wachtwoord vergeten?

Ondernemers in Life Sciences
en Medische Technologie

Lid worden
Terug

LifetecZONe

LifetecZONe: voor en door ondernemers in Life Sciences en Medische Technologie

LifetecZONe stimuleert nieuwe samenwerkingen door het samenbrengen van de waardeketen in medische technologie en life sciences. Kennis en ervaring wordt laagdrempelig gedeeld. Sluit ook aan bij één van onze bijeenkomsten en ervaar dat het netwerk uw innovatie of integratie in de sector kan versnellen.

LifetecZONe is het netwerk voor ondernemers die opereren in Life Sciences en Medische Technologie. Het merendeel behoort tot het MKB en is gevestigd in Zuid-Nederland (Noord-Brabant, Limburg en Zeeland). Daarnaast staat het netwerk open voor kennisinstellingen, zorgaanbieders, overheden en organisaties in en buiten de regio.

We kennen het belang van netwerken, samenwerken en innoveren en ondersteunen dit op allerlei manieren.

Maak nieuwe verbindingen
De leden versterken het onderlinge contact tijdens informele netwerkbijeenkomsten. Hier kunnen de leden elkaar ontmoeten, klankborden en kennis delen. 

Blijf geinformeerd
Sinds de oprichting in 2008 is LifetecZONe uitgegroeid tot een waardevolle informatie- en inspiratiebron voor haar leden. We maken informatie toegankelijk, zodat iedereen optimaal kan profiteren van elkaars kennis en kunde.

Kortom: kennis delen en samenwerken.... dat is waar LifetecZONe voor staat.

Benieuwd of LifetecZONe voor uw bedrijf een toegevoegde waarde heeft: Meld u aan voor één van de aankomende LifetecZONe-activiteiten en ontdek of het netwerk ook uw innovatie of integratie in de sector kan versnellen