Inloggen op uw account

Lukt u niet om in te loggen? Neem dan contact met ons op.

Wachtwoord vergeten?

Ondernemers in Life Sciences
en Medische Technologie

Lid worden
Terug

LifetecZONe

Ecosysteem voor ondernemers in Life Sciences en Medische Technologie

LifetecZONe is het netwerk voor ondernemers die opereren in Life Sciences en Medische Technologie. Het merendeel behoort tot het MKB en is gevestigd in Zuid-Nederland (Noord-Brabant, Limburg en Zeeland). Daarnaast staat het netwerk open voor kennisinstellingen, zorgaanbieders, overheden en organisaties in en buiten de regio. We kennen het belang van netwerken, samenwerken en innoveren en ondersteunen dit op allerlei manieren. 

Maak nieuwe verbindingen
De ruim honderd leden  versterken het onderlinge contact tijdens informele netwerkbijeenkomsten. Hier kunnen de leden elkaar ontmoeten en informatie uitwisselen over trends, kennis en technologie. Regelmatig blijkt de kennis of technologie van het ene bedrijf de missing link te zijn voor een ander bedrijf. Zo kunnen ze samen nieuwe product-marktcombinaties ontwikkelen.De netwerkbijeenkomsten, soms met samenwerkingspartners zoals kennisinstituten, zorginstellingen en andere brancheverenigingen, zijn succesvol.

Blijf geinformeerd
Sinds de oprichting in 2008 is LifetecZONe uitgegroeid tot een waardevolle informatie- en inspiratiebron voor haar leden. We maken informatie toegankelijk, zodat iedereen optimaal kan profiteren van elkaars kennis en kunde.

Kortom: kennis maken, kennis bouwen, kennis delen en zakendoen, dat is waar LifetecZONe voor staat.

Benieuwd of LifetecZONe voor uw bedrijf een toegevoegde waarde heeft: Meld u aan voor één van de aankomende LifetecZONe-activiteiten en kom eens sfeerproeven.

Voor meer informatie bekijk ook deze presentatie van LifetecZONe

 

Column

Geen items