Inloggen op uw account

Lukt u niet om in te loggen? Neem dan contact met ons op.

Wachtwoord vergeten?

Ondernemers in Life Sciences
en Medische Technologie

Lid worden

Terugblik ALV en netwerkbijeenkomst  “Welke financieringsvorm past bij mijn bedrijf: tips & tricks van MKB-ers”, 1 maart 2018

Zondag 08 april 2018

Op 1 maart j.l. vond de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering 2018 van LifetecZONe bij AIM BV in Brunssum  plaats. Tijdens deze Ledenvergadering werd het afgelopen jaar besproken en kregen de leden inzicht in de balans 2017 en de begroting voor 2018. In de namiddag sloten nog meer leden en belangstellenden aan bij de netwerkbijeenkomst  “Welke financieringsvorm past bij mijn bedrijf: tips & tricks van MKB-ers”.  

De leden die aanwezig waren bij de ALV hebben de notulen toegezonden gekregen, voor de overige leden staan deze op het ledengedeelte van de website (zie ‘inloggen leden ‘ bovenaan de website. Heeft u uw wachtwoord nog niet ontvangen of vergeten, klik dan op wachtwoord vergeten, en u ontvangt een nieuw wachtwoord). De vergadering was iets ingekort vanwege het uitgebreide programma van de netwerkbijeenkomst. Hierdoor was de ‘Terugblik activiteiten LifetecZONe 2017’ niet aan de orde gekomen. Een impressie van de activiteiten van het afgelopen jaar is hier alsnog te bekijken:  Terugblik 2017

In de daaropvolgende bijeenkomst kreeg een van de nieuwe leden van 2018, Novuqare Hospital Equipment , de gelegenheid zich middels een korte pitch voor te stellen. Daarna werden aan de leden en aspirant leden middels een online  Kahoot stellingen voorgelegd waarop zij met hun mobiele telefoon anoniem konden reageren. De resultaten waren meteen zichtbaar en worden door het bestuur meegenomen in het beleid 2018.

Hierna volgden presentaties van Emmie Steeghs van Bambi Medical, Maurice Hermans van Incosense en Martijn Cox van Xeltis over hun ervaringen en keuzes in het financieringsproces van hun bedrijf. Paul Borm van Nano4Imaging sloot af met een paneldiscussie met deze sprekers, waarna iedereen aansloot bij de door AIM georganiseerde netwerkborrel.