Inloggen op uw account

Lukt u niet om in te loggen? Neem dan contact met ons op.

Wachtwoord vergeten?

Ondernemers in Life Sciences
en Medische Technologie

Lid worden

Openstelling Crosscare Subsidie Programma

Donderdag 02 augustus 2018

Toegang tot, en 50% subsidie op samenwerking met, proeftuinen (living labs) door Crosscare.

Het Interreg project CrossCare stimuleert, ondersteunt en versnelt innovaties in de zorg en draagt bij aan de ontwikkeling en implementatie van zorginnovaties door het aanbieden van een grensoverschrijdende proeftuinomgeving. Het project beschikt over een fonds waarmee innovatieprojecten kunnen worden ondersteund.

Een zorgproeftuin of living lab maakt het mogelijk om een zorginnovatie te creëren en te toetsen samen met eindgebruikers. Deze setting zorgt dus voor aansluiting van nieuwe of verbeterde zorgconcepten, – diensten, – processen en – producten bij de behoeften van de zorgconsument en zorgprofessional. Op deze manier is de kans groter dat een zorginnovatie geïmplementeerd wordt in de maatschappij en succesvol op de markt komt. De feedback van de eindgebruiker wordt namelijk gebruikt voor de bijsturing en (door)ontwikkeling van het product.

Na 3 succesvolle CrossCare waves, is nu Wave 4 geopend. U kunt uw aanmeldingsfiche met motivatievideo indienen vóór maandag 24 september 2018, 12.00 uur. Bedrijven die niet voor de eerste waves zijn geselecteerd, kunnen eventueel opnieuw een projectvoorstel indienen.
Let op: voor Wave 4 worden alleen nog projecten goedgekeurd van MKB-bedrijvenen het maximale project budget bedraagt 50.000,-. voor een klein project, en €100.000,-. voor een medium project. Het subsidie percentage is 50%.

De selectieprocedure kunt u vinden op http://crosscare.eu/selectieprocedure/; de voorwaarden op http://crosscare.eu/meld-jouw-zorginnovatie-aan/

Wilt u een projectvoorstel indienen? Neem dan contact op met paulette.wauben@zuyd.n