Inloggen op uw account

Lukt u niet om in te loggen? Neem dan contact met ons op.

Wachtwoord vergeten?

Ondernemers in Life Sciences
en Medische Technologie

Lid worden

Match2medica 13-15 november Düsseldorf

Dinsdag 15 augustus 2017

De Match2medica is een 3-daags bezoek (met 2 overnachtingen) met veel ruimte voor partnering, netwerkevents met verschillende landen en tijd om u te laten inspireren op deze overweldigende beurs. We starten maandag 13 november vanaf 18 uur in Düsseldorf en loopt tot de avond van 15 november. U overnacht in een bijzonder hotel, met goede verbindingen naar het beursterrein en de stad. Wij brengen samen met u vooraf uw zoekvragen in kaart in een intake en hiervan wordt een profiel gemaakt wat ook in de partnering wordt gebruikt.

Deelname is inclusief 4-daags entreebewijs Medica, 2 overnachtingen in hotel met ontbijt, vervoer in Düsseldorf en diners. Voor bedrijven uit Gelderland, Overijssel en Noord-Brabant is het mogelijk om een travelvoucher van maximaal €500,- aan te vragen uit het Interreg 5B programma Boost4Health. 

Bekijk hier de folder over de Match2medica

Aanmelden kan tot 15 september of totdat het maximaal aantal plaatsen is bereikt via:
Aanmelden Match2Medica 2017 Voor vragen over de ondernemersreis kunt u contact opnemen met: Friso Hennings Backer van Oost NL via 06-42475007 of friso.henningsbacker@oostnl.nl Rik Luimes van Oost NL via 06-42470739 of rik.luimes@oostnl.nl

Column

Geen items