Inloggen op uw account

Lukt u niet om in te loggen? Neem dan contact met ons op.

Wachtwoord vergeten?

Ondernemers in Life Sciences
en Medische Technologie

Lid worden

LIME, LImburg MEet. Slimmer meten voor een betere zorg

Dinsdag 02 augustus 2016

Meten in de zorg is een bijzondere wereld. Er wordt veel gemeten – door zorgverleners, verzekeraars en de overheid, maar ook door burgers en cliënten zelf. Dit is noodzakelijk om inzicht te krijgen in de gezondheidstoestand van cliënten en de kwaliteit van de zorg. Zorgprofessionals willen slimmer meten en meer tijd voor de zorg. Cliënten en burgers kunnen dankzij slimme apparaten al heel veel zelf meten, maar hoe goed die metingen zijn is vaak niet duidelijk. De zorgsector weet zich überhaupt geen raad met de grote hoeveelheden meetgegevens.
 

LIME (LImburg MEet) zal de zorgmarkt toegankelijker maken voor partijen met innovatieve ideeën over meten in de zorg. LIME brengt
kennis vanuit de zorg, eindgebruikers, het bedrijfsleven en de kennisinstellingen bij elkaar, zodat er nieuwe producten en processen kunnen worden gecreëerd. Zo draagt LIME bij aan een zorg waarin efficiënter gemeten wordt, meetgegevens beter gebruikt worden en de autonomie van de burger/cliënt ook bij het meten centraal staat.

Voor meer informatie lees: Projectkaart LIME

 

Column

Geen items