Inloggen op uw account

Lukt u niet om in te loggen? Neem dan contact met ons op.

Wachtwoord vergeten?

Ondernemers in Life Sciences
en Medische Technologie

Lid worden

LifetecZONe op Biomedica 2016

Dinsdag 07 juni 2016

Op 30 en 31 mei kregen de leden van LifetecZONe de gelegenheid zich te presenteren met een standje op Biomedica 2016. De presentatieruimte werd ter beschikking gesteld door de Provincies Brabant en Limburg. Aanwezig waren Helvoet, Axxicon, Unitron, AIM, TSG, NLO, Xendo en Peracutus. 

Beide dagen organiseerden de Provincies ism LifetecZONe een netwerkborrel waarvoor de ondernemers hun gasten konden uitnodigen.

Enkele reacties van bedrijven:

"Biomedica is op zich een vrij breed symposium, maar het veld waarin wij actief zijn is wel vertegenwoordigd”, geeft Robin de Bruijn van Emultech aan. Hij presenteert zijn bedrijf op de Brabant stand. Hij vervolgt: “Ik werd ook getriggerd door de lezingen, en één hiervan werd gegeven door een voor ons interessante prospect. Het lukte om de presentator achteraf te spreken, en dit heeft een belangrijke lead voor ons opgeleverd! Het helpt als je weet wie er komt!”.

Aan de Limburg zijde staat Ingrid Relou van AIM: “Wij kiezen er nadrukkelijk voor ons Euregionale netwerk hier te versterken, als bedrijf zichtbaar te zijn en de bestaande netwerkbanden aan te halen. Daarom vinden wij het ook belangrijk AIM als lid van het netwerk LifetecZONe te presenteren, dit groepsgevoel uitstralen geeft ook een meerwaarde, want wij zullen hier niet direct veel nieuwe klanten binnenhalen..

Paulette Wauben van EIZT/ Zuyd is als bezoeker van de beurs aanwezig, en praat met bedrijven van beide provincies, haar doel voor het bezoeken van Biomedica2016 is duidelijk: “Ik probeer hier nadrukkelijk goede projecten te scoren voor het Cross Care programma!

Biomedica 2016 vond plaats in het Eurogress in Aken, Duitsland. De focus lag dit jaar op bioprocessing, diagnostics & medicine (Biotech/Pharma), medical devices, logistics en healthcare & services (mn in de sector Med/Care Tec).

Tijdens de slotceremonie werd bekend gemaakt dat de 11e editie van de Biomedica Life Sciences Summit in 2017 zal plaatsvinden in Eindhoven!