Inloggen op uw account

Lukt u niet om in te loggen? Neem dan contact met ons op.

Wachtwoord vergeten?

Ondernemers in Life Sciences
en Medische Technologie

Lid worden

Het was een mooie jaarafsluiting! Bedankt voor jullie enthousiaste bijdrage.

Donderdag 13 december 2018

 

Terugblik eindejaarsbijeenkomst

 

Wij hebben genoten van een interessante, plezierige en interactieve eindejaarsbijeenkomst op 10 december! Diverse aanwezigen hebben aangegeven nuttige nieuwe contacten gelegd te hebben. Wij zijn erg blij met deze feedback want daar doen we het voor; nieuwe samenwerkingen, inspiratie en nieuwe business!

Deze editie werd in samenwerking met Health Valley georganiseerd. Na de boeiende presentaties over orgaanmodellen door Universiteit Maastricht en Lifetec Group BV verplaatste de groep zich naar de tafelpresentaties. Ruim 20 leden presenteerden zich en er werd volop bijgepraat en kennisgemaakt. Velen van jullie gaven aan 'zelfs tijd te kort' gehad te hebben om iedereen te kunnen spreken, waren blij met 'veel nieuwe contacten' en de 'erg plezierige interactie'. Alligator Plastics stuurde ons zelfs een uitgebreid bedankje wat we graag delen:

"Graag willen we, als nieuw lid van LifetecZONe, jullie hartelijk bedanken voor de gezellige kennismaking!
 De eindejaarsbijeenkomst was inspirerend, interessant en motiverend!
Een prettige netwerkbijeenkomst waarbij we makkelijk in gesprek komen met andere leden van LifetecZONe en ook van Health Valley. Een prima aanvulling voor elkaar.
 We kijken uit naar de volgende bijeenkomst!
 
Vriendelijke groet,
 
Bart van de Krol & Arina Buijel
Alligator Plastics"

 

 


De volgende bijeenkomst, waarin we u wederom graag inspireren en de mogelijkheid bieden om te netwerken met sectorgenoten uit de regio, staat al gepland. Deze vindt plaats op 21 februari te Eindhoven, voorafgegaan door de Algemene Leden Vergadering. Een mooie gelegenheid om verder te netwerken! Zie www.lifeteczone.nl/nl/agenda/februari2019 voor meer details.