Inloggen op uw account

Lukt u niet om in te loggen? Neem dan contact met ons op.

Wachtwoord vergeten?

Ondernemers in Life Sciences
en Medische Technologie

Lid worden

Draw your Future - Afscheidssymposium Paul Borm

Woensdag 15 februari 2017

Op 9 maart as. neemt Prof. dr. Paul Borm afscheid als lector Life Sciences bij Zuyd Hogeschool. Ter gelegenheid van dit afscheid organiseert hij,  geheel in de lijn van het thema “Draw your Future”, zelf zijn afscheidssymposium. Want: Als je geen plan hebt,word je onderdeel van andermans plan.

Om toekomstplannen te maken, te volgen, en ze zo nodig ook weer bij te stellen heb je vertrouwen en energie nodig:  het basale vertrouwen dat je beslissingen tot iets goeds leiden, en de energie om steeds weer creatief, vernieuwend en uitvoerend te kunnen zijn.

Het is die energie die bij DrawyourFuture op tafel en in de ruimte komt.

Tijdens deze inspirerende middag komen sprekers en performers aangeven waar zij hun energie vandaan halen. Schrijvers, wetenschappers, ondernemers en creatieve geesten uit de wereld van muziek en toneel , mensen die Paul hebben geïnspireerd en waar hij altijd kan bijtanken. Laat je ook inspireren door hun verhalen.

Paul Borm was jarenlang bestuurslid van LifetecZONe en zijn voorloper Life Sciences Limburg.

Paul neemt afscheid bij Zuyd Hogeschool maar schetst nog druk aan zijn toekomst; hij gaat vol door als ondernemer bij  Nano4Imaging.

Voor meer informatie over zij syposium: DrawYourFuture