Inloggen op uw account

Lukt u niet om in te loggen? Neem dan contact met ons op.

Wachtwoord vergeten?

Ondernemers in Life Sciences
en Medische Technologie

Lid worden

Birgit Teunissen nieuw bestuurslid

Maandag 25 maart 2019

Nieuw bestuurslid Birgit Teunissen
Birgit Teunissen heeft een achtergrond in het biomedische onderzoek (MSc Biologische Gezondheidskunde UM, PhD UU (2004), postdoc UM).
Einde 2007 heeft zij de overstap gemaakt naar Zuyd Hogeschool waar zij zich heeft toegelegd op toegepast onderzoek, met studenten, in samenwerking met bedrijfsleven en ziekenhuizen.
In haar huidige functie bij  Zuyd Hogeschool werkt zij als Business Developer voor het Brightlands Innovatie Programma LIME (Limburg Meet). In deze rol, maar ook haar vorige functie als Business Developer voor Chemelot Innovation and Learning Labs (CHILL, 2013-2018), is zij vooral bezig met de verbinding te maken tussen bedrijfsleven, onderzoek en onderwijs.
Het BD team van LIME ondersteunt bedrijven (m.n. startups en MKB) met hun vragen en ontwikkelingen omtrent nieuwe innovaties in het domein van meten in de zorg.
Over haar rol als bestuurslid:
Als bestuurslid deel ik graag mijn ervaring met werken in publiek-private samenwerkingen en het netwerk dat ik hieromtrent heb opgebouwd. Hierbij wil ik mij vooral richten op het verder ontsluiten van de publieke sector voor de bedrijven binnen LifetecZone. Ik kijk er naar uit om te kunnen bijdragen aan een actief en levendig netwerk!