Inloggen op uw account

Lukt u niet om in te loggen? Neem dan contact met ons op.

Wachtwoord vergeten?

Ondernemers in Life Sciences
en Medische Technologie

Lid worden
Terug

Lidmaatschap

Word ook lid van LifetecZONe 

Maak nieuwe verbindingen - ontmoet mensen, vorm partnerschappen en deel ideeën door deel te nemen aan een breed scala aan Member-evenementen, of gebruik de makel & schakel dienst van het netwerk. LifetecZONe stimuleert samenwerking door u voor te stellen aan de mensen die u wilt ontmoeten.

Blijf geinformeerd - LifetecZONe brengt u via de web site, linkedIn en nieuwsbrieven op de hoogte van interessante ondersteuningsprogramma's en subsidieregelingen specifiek voor Zuid Nederland

Contributie

De contributie is afhankelijk van de omvang van uw bedrijf:
|
€ 289,-    per jaar voor bedrijven met <15 fte's
€ 405,-    per jaar voor bedrijven met 15-25 fte's
€ 579,-    per jaar voor bedrijven met > 25 fte's

Genoemde bedragen zijn exc. 21% BTW.
Lidmaatschapsbedragen worden mogelijk jaarlijks geïndexeerd

Het lidmaatschap staat op naam van uw bedrijf. De activiteiten en bijeenkomsten staan ook open voor andere medewerkers van uw bedrijf tot een maximum van 3 deelnemers per bijeenkomst.

Kennismaken 

Overweegt u om lid te worden van LifetecZONe? Dan wilt u natuurlijk eerst weten of dit netwerk meerwaarde heeft voor uw bedrijf. Spreken de leden uw taal en verlopen de contacten plezierig? Daarom nodigen we u uit om een keer vrijblijvend bij ons aan te sluiten. Als u uw contactgegevens stuurt aan info @ lifeteczone.nl dan ontvangt u snel een uitnodiging voor de eerstvolgende bijeenkomst.

Voorwaarden

Het lidmaatschap van LifetecZONe heeft de looptijd van één jaar.
Het lidmaatschap kan enkel schriftelijk beëindigd worden via een mail naar info@lifeteczone.nl. Indien u niet vóór 30 november bij ons aangeeft het lidmaatschap te willen beëindigen, wordt het lidmaatschap automatisch met een jaar verlengd. 

LifetecZONe biedt een ecosysteem voor Medische Technologie en Life Sciences bedrijven waarin kennis, kunde en contacten gedeeld worden. De focus ligt op Zuid Nederland maar we verwelkomen graag bedrijven uit andere regio's met complementaire kennis en kunde.

 

 

Column

Geen items