Inloggen op uw account

Lukt u niet om in te loggen? Neem dan contact met ons op.

Wachtwoord vergeten?

Ondernemers in Life Sciences
en Medische Technologie

Lid worden
Terug

Lidmaatschap

Sluit ook aan bij LifetecZONe!

Maak nieuwe verbindingen - ontmoet mensen, vorm partnerschappen en deel ideeën door deel te nemen aan een breed scala aan Member-evenementen, of gebruik de makel & schakel dienst van het netwerk door een zeer ervaren business developer. LifetecZONe stimuleert graag samenwerking door u voor te stellen aan de mensen die u wilt ontmoeten.

Blijf geinformeerd - LifetecZONe brengt u via de web site, linkedIn en nieuwsbrieven op de hoogte van interessante ondersteuningsprogramma's en subsidieregelingen specifiek voor Zuid Nederland. Tijdens onze bijeenkomsten worden actuele onderwerpen besproken door experts.Leden kunnen onderwerpen aandragen of zelf een deel van de bijeenkomst invullen.LifetecZONe biedt een ecosysteem voor Medische Technologie en Life Sciences bedrijven waarin kennis, kunde en contacten gedeeld worden. De focus ligt op Zuid Nederland maar we verwelkomen graag bedrijven uit andere regio's met complementaire kennis en kunde.

Contributie

Bedrijfsomvang                Contributie (per jaar, excl. BTW)

< 15 FTE                              € 289,00
15-25 FTE                            € 405,00
25-250 FTE                          € 579,00

Groot bedrijf                        € 1100,00

Overig                               Contributie (per jaar, excl. BTW)

Kennisinstellingen               € 579,00
(Semi) Overheden               € 579,00

Voorwaarden
Het lidmaatschap van LifetecZONe heeft de looptijd van één kalenderjaar.

Het lidmaatschap wordt automatisch met een kalenderjaar verlengd tenzij de afmelding 1 maand voor het einde van het huidige lidmaatschap binnen is (dus uiterlijk 30 november).
Mocht u onverhoopt de keuze maken om het lidmaatschap te beëindigen dan is dat mogelijk door middel van het versturen van een mail naar info@lifeteczone.nl.