Inloggen op uw account

Lukt u niet om in te loggen? Neem dan contact met ons op.

Wachtwoord vergeten?

Ondernemers in Life Sciences
en Medische Technologie

Lid worden

Internationaal samenwerken

Internationaal Ondernemen

Uw markten en samenwerkingen houden niet op bij de grens. Het is niet altijd makkelijk om de juiste partners in het buitenland te vinden, de actviiteiten te (voor-)financieren, en de beste strategie te bepalen.

LifetecZONe houdt u op de hoogte van mogelijkheden tot ondersteuning bij het internationaal ondernemen. Hieronder vindt u meer informatie over:
1. Boost4Health
2. Enterprise Europe Network


1. Boost4Health

Type:              Subsidie
Doelgroep:     MKB in Life Sciences in Noord-Brabant
Contact:         info @ lifeteczone.nl

Travel Voucher
De Boost4Health Travel Vouchers van € 500,00 zijn bijvoorbeeld gebruiken voor het bezoeken van events, beurzen of experts in de genoemde landen. Voor de onderstaande events kom je in aanmerking voor een travelvoucher:

13-17 oktober Düsseldorf: Association of Nuclear Medicine    
5 -7 november Kopenhagen: Bio Europe Copenhagen                              
12-15 november Düsseldorf: Medica
4-5 december Lille: Biofit
12-15 december Nantes: Bioregate Forum                 

Internationalisering voucher
Er zijn twee type internationalisering vouchers:

1. Market Access 
€ 3000,00
marktverkenning, marktinformatie

2. Product Validation
€ 5000,00
technical support, prototyping, demonstration, regulatory support, usability validation, scale-up

Service provider
De serviceprovider moet een juridische entiteit zijn en moet in staat zijn om diensten aan te bieden om het bedrijf te ondersteunen en / of productontwikkeling (zoals screening en karakterisering van moleculen, formulering van actieve verbindingen, prototyping, productie, IP-beheer, wettelijke ondersteuning, gegevens en kwaliteit beheer, gebruikerstests, marketing, etc.

Voorbeelden:

Een MKB wat een nieuw medicijn ontwikkelt, kan een specifiek cellulair model in een ander medicijn identificeren en benaderen land om toxiciteitstests te starten.

Een ontwikkelaar van een implantaat kan baat hebben bij technische diensten om de stabiliteit te valideren van het implantaatmateriaal.

Een MKB wat een niet-invasief diagnostisch apparaat ontwikkelt, wil toegang verkrijgen tot belangrijke opinieleiders in buitenlandse ziekenhuizen, om de toegevoegde waarde van het apparaat te toetsen aan de huidige diagnostische praktijken en methoden.

Toegang tot de Britse markt

Boost4Health nodigt u uit voor de projecten eerste coaching Masterclass, plaatsvindt in Manchester op 12 - 13 september. Het tweedaagse programma omvat een dag van coaching over 'hoe toegang te krijgen tot kansen in de NHS ', evenals netwerken met Britse service providers die u kunnen helpen bij het ontwikkelen van uw producten en krijg export klaar. Op de tweede dag heeft u gratis toegang tot het Venturefest North West-evenement, dat brengt samen innovators, ondernemers en veel investeerders uit de regio Greater Manchester. Een reisvoucher kan mogelijk aangevraagd worden om de reis- en verblijfkosten te dekken. 

2. Enterprise Europe Network

Zoek partners om samen te produceren, distribueren en uw producten en ideeën te leveren https://een.ec.europa.eu! LifetecZONe adviseert haar leden graag over hoe ze van dit netwerk kunnen profiteren.

 

Column

Geen items