Inloggen op uw account

Lukt u niet om in te loggen? Neem dan contact met ons op.

Wachtwoord vergeten?

Ondernemers in Life Sciences
en Medische Technologie

Lid worden

Pitch training voor leden

Vrijdag, 05 april 2019

5 of 15 april
14.30-17.15 uur
te Eindhoven of Venlo

Pitch workshop voor leden van LifetecZONe 


Door: No blah blah
Datum: 5 of 15 april
Tijdstip: 14.30-17.15 uur
 Inschrijven: via formulier hieronder

Als ondernemer en professional moet je je iedere dag goed neerzetten. Bij netwerkborrels, in acquisitiegesprekken, projectmeetings en alle andere formele en informele momenten.

Maar het kan beter. Dat voel je. Het kan scherper. Maar hoe? Hoe kom je tot heldere, overtuigende en enthousiasmerende boodschappen?

In deze laagdrempelige en actieve inspiratiesessie neemt onze partner No blah blah je kosteloos een middag mee in de wereld van pitchen. Met een pitch kun je jezelf, je product, je visie of idee zó helder onder woorden brengen dat de andere partij enthousiast wordt. Een pitch is dus méér dan een plat verkooppraatje, het is dé manier om je toehoorder te activeren.

Locatie: omgeving Eindhoven of Venlo. Dit wordt bevestigd nadat de definitieve datum vastgelegd is.

 Over NoBlahBlah: 

Presenteren, dat kun je leren. Je kunt bij ons terecht voor workshops, trainingen en coaching op het gebied van presenteren. Geen ‘standaard-van-de-plank-getrokken’ aanbod, maar juist maatwerk voor iedere persoon, groep of bedrijf, passend bij je identiteit en uitdagingen. Volg je bij ons een training? Dan word je meteen deel van ons netwerk. Een grote community van mensen actief in duurzame innovatie, (sociaal) ondernemerschap, strategie, marketing en meer. We zetten de kennis en kennissen van onze trainers ten volle in om jou verder te helpen. En last but not least: iedereen binnen Noblahblah is fan van het mondiale ideeënplatform TED en heeft ervaring op en naast dit podium, bijvoorbeeld binnen TEDxVenlo. We laten ons graag inspireren door de concepten, verhalen en technieken van zulke extreem authentieke sprekers.

Aanmelden Pitch Workshop

* Verplicht