Inloggen op uw account

Lukt u niet om in te loggen? Neem dan contact met ons op.

Wachtwoord vergeten?

Ondernemers in Life Sciences
en Medische Technologie

Lid worden

Health Valley Event 2018: jubileumeditie

Donderdag, 15 maart 2018

Op 15 maart 2018 vindt het tiende Health Valley Event plaats in CineMec Nijmegen. Al jarenlang is het event dé ontmoetingsplaats voor iedereen die zich bezig houdt met innovaties, business en wetenschap in de Health- en Life Sciences sector. Als voormalig sponsor of exposant weet u dat het HVE een unieke gelegenheid is voor bedrijven en organisaties om zich aan te verbinden en zich te laten zien!
 

Uitstekende profilering

Daarvoor hebben we een uitgebreid pakket aan profileringsmogelijkheden samengesteld. Zo zijn er exclusieve sponsorpakketten voor de maximale profilering, een groot aanbod van standplaatsen op de dynamische beursvloer of verzorg uw eigen presentaties in een sponsorsessie. Nieuw dit jaar is de mogelijkheid om een Side programma voor uw eigen relaties binnen het HVE te organiseren. Graag geven we u als voormalig sponsor/standhouder de eerste keus voor het reserveren van een sponsor item. Reserveert u bovendien voor 15 november een sponsorpakket, dan profiteert u van een aantrekkelijke Early Bird korting!

Where people make the difference

Deze jubileumeditie kent een veelzijdig programma, met interessante keynotes, diverse parallelle sessies over uiteenlopende thema’s, een investors lounge, workshops en volop gelegenheid tot netwerken. Where people make the difference is het thema van HVE 2018. Op deze dag draait het om mensen die het verschil maken voor de gezondheidszorg. Of dat nu artsen, verpleegkundigen, investeerders, ondernemers of wetenschappers zijn. Allemaal bezig met innovatie, om op hun eigen unieke manier voor patiënten het verschil te maken. Kortom, alle reden om er weer bij te zijn dit jaar!

Entreekaarten met early bird korting

Reserveer alvast je ticket voor het HVE 2018 en profiteer tot 15 november van de early bird korting van € 50,-. Kom je met 3 personen of meer naar het HVE dan is er een extra korting en betaal je slechts € 275,- in plaats van de reguliere entreeprijs van € 345,-.

Meer informatie over het event kunt u vinden op onze website. Heeft u vragen of wilt u een reservering maken, neemt u dan contact met ons op.

Graag tot ziens op 15 maart!