Inloggen op uw account

Lukt u niet om in te loggen? Neem dan contact met ons op.

Wachtwoord vergeten?

Ondernemers in Life Sciences
en Medische Technologie

Lid worden

Cybersecurity; De hacker vertelt

Dinsdag, 23 oktober 2018

Connectivity versus uw digitale voordeur goed op slot!


Locatie:                    KvK, John F Kennedylaan 2, Eindhoven
Datum:                     23 oktober
Tijd:                         14.30 - 18.00 uur
Aanmelden:            Scroll naar beneden voor het aanmeldformulier


Parkeren:
Wij adviseren om zoveel mogelijk gebruik te maken van het openbaar vervoer. Bij de Kamer van Koophandel (“Kennispoort”) zelf is geen parkeergelegenheid aanwezig. U kunt betaald parkeren in Parking Kennedyplein en beperkt bij op het terrein van de TU-Eindhoven. Bij het uitlopen van de Parking Kennedyplein kunt u de bordjes “Kennispoort” volgen.
 
Let op:  de navigatie stuurt je op de John F. Kennedylaan de verkeerde kant op. Je kunt het beste Kennedyplein invoeren of de borden “Centrum” volgen.


Het programma:
De sessie is interactief en biedt ruim de mogelijkheid om uw vragen te stellen en/of in discussie te gaan over Cybersecurity. Mocht u specifieke vragen hebben dan kunt u deze ook voorafgaand aan de sessie mailen aan info@lifeteczone.nl

Het programma van de middag is als volgt:

14.00    Inloop, koffie/thee
14.30    Welkom en introductie (LifetecZONe en KvK)
14.40    Memberpitch (Emmie Steeghs, Bambi Medical BV)
14.50    Gijzelsoftware in de praktijk (Marleen van Leendert)
15.10    De hacker vertelt (Stan Hegt)
16.10    Pauze
16.25    Interactieve sessie met de hacker en de onderneemster
17.25    Afsluiting 
17.35    Netwerkborrel


Over het thema:

In de media lezen we dagelijks over informatiebeveiliging en incidenten. Denk hierbij aan onbereikbare websites van bedrijven, gijzelsoftware die noodzakelijke bedrijfsgegevens versleutelt, diefstal van gevoelige informatie tot het compleet stilleggen van bedrijven. Het is dus heel dichtbij. De cybercrimineel treft de zwakste in de keten – ze vallen vaak “in het wilde weg” aan en treffen u als eerste wanneer u de zwakste schakel bent.

Ïn de medische sector is dit risico groter dan in andere sectoren met een sterk toenemende connectivity, gebruik van big data en medical apps. Bedrijven werken internationaal en remote samen. Het is zoeken naar de juiste cloud oplossing die flexibiliteit biedt maar ook veilig is“Connected” medische apparaten beloven waarde voor patiënten en artsen, maar de apparaten vertonen ook nieuwe blootstellingen voor cyberbeveiliging die patiënten en hun informatie in gevaar kunnen brengen.

Digitale security heeft niets te maken met de grootte van het bedrijf. Iedereen met een klantenbestand, bankgegevens, data afhankelijke innovaties, algoritmes is een potentieel doelwit. En criminelen gaan steeds geraffineerder te werk. Met welke vormen van cyberaanvallen kunt u vandaag de dag in de medtech & life sciences te maken krijgen en wat kunt u doen om uw organisatie (zo goed mogelijk) hiertegen te beschermen? U onderkent het risico, maar hoe houdt u cybercriminelen buiten uw deur?

Dat en meer hoort u van hacker Stan Hegt tijdens deze bijeenkomst. In een interactieve sessie ervaart u hoe cybercriminaliteit in de praktijk werkt en op welke manieren een kwaadwillende hacker kan inbreken. We laten u ook zien wat de consequenties zijn als uw bedrijf lam gelegd wordt door gijzelsoftware. U gaat naar huis met praktische tips en tricks die direct in uw bedrijf toepasbaar zijn. De volgende ochtend kunt u de eerste stap zetten naar een betere (grip op) beveiliging van uw bedrijf. Want ‘cybersecurity’ klinkt eng en onbereikbaar, terwijl er veel is dat u zelf kunt (en moet) regelen.

Over de hacker   

Stan Hegt is een professioneel hacker en specialist digitale veiligheid. Hij heeft meer dan 10 jaar ervaring. Stan Hegt begon al op zijn 10e met het hacken. Hij was als ethisch hacker jaren in dienst bij een groot accountantskantoor en runt sinds twee jaar zijn eigen bedrijf op het gebied van de digitale veiligheid.

 

Meld u nu aan:

* Verplicht