Inloggen op uw account

Lukt u niet om in te loggen? Neem dan contact met ons op.

Wachtwoord vergeten?

Ondernemers in Life Sciences
en Medische Technologie

Lid worden

LifetecZONe

Ondernemers in Life Sciences en Medische Technologie

LifetecZONe is een netwerk voor ondernemers die opereren in Life Sciences en Medische Technologie. Het merendeel behoort tot het MKB en is gevestigd in Zuid-Nederland (Noord-Brabant, Limburg en Zeeland). Daarnaast staat het netwerk open voor kennisinstellingen, zorgaanbieders, overheden en organisaties in en buiten de regio. Binnen LifetecZONe kunnen de leden elkaar ontmoeten en informatie uitwisselen over trends, kennis en technologie. Regelmatig blijkt de kennis of technologie van het ene bedrijf de missing link te zijn voor een ander bedrijf. Zo kunnen ze samen nieuwe product-marktcombinaties ontwikkelen.

Informatie uitwisselen

De ruim honderd leden  versterken het onderlinge contact tijdens informele netwerkbijeenkomsten. De netwerkbijeenkomsten, soms met samenwerkingspartners zoals kennisinstituten, zorginstellingen en andere brancheverenigingen, zijn succesvol. Zeker de tafelpresentaties, waarbij de leden elkaar laten zien wat ze te bieden hebben, zijn erg geliefd.

Vrijblijvend kennismaken

Sinds de oprichting in 2008 is LifetecZONe uitgegroeid tot een waardevolle informatie- en inspiratiebron voor haar leden. We kennen het belang van netwerken, samenwerken en innoveren en ondersteunen dit op allerlei manieren. We maken informatie toegankelijk, zodat iedereen optimaal kan profiteren van elkaars kennis en kunde. Kortom: kennis maken, kennis bouwen, kennis delen en zakendoen, dat is waar LifetecZONe voor staat. Benieuwd of LifetecZONe voor uw bedrijf een toegevoegde waarde heeft? Meld u aan voor één van de aankomende LifetecZONe-activiteiten en kom eens sfeerproeven.

Voor meer informatie bekijk ook deze presentatie van LifetecZONe

LifetecZONe wordt mede mogelijk gemaakt door: