Nieuw lid; welkom Sioux!

Nieuw lid Sioux stelt zich voor:

Sinds juli is Sioux lid van LifetecZONe. Graag verkennen contactpersonen Danny Thönissen en Koen Smits samenwerkingsmogelijkheden binnen ons cluster.

Over Sioux
Sioux levert een bijdrage aan een veilige, gezonde en duurzame wereld door middel van technologische vernieuwing. Wij streven daarbij naar groei voor onze medewerkers, ons bedrijf en onze klanten. Sioux creëert succes door samen te leren, kennis te delen, te ondernemen, plezier te hebben en op basis van openheid en vertrouwen te werken aan innovatieve oplossingen.
Sioux ontzorgt hightech bedrijven bij het ontwikkelen en bouwen van slimme modules en software met impact. We voegen waarde toe door onze sterke focus op kwaliteit, functionaliteit, het verkorten van ontwikkeltijden, integraliteit en schaalbaarheid. Daarmee realiseren we een duurzaam concurrentievoordeel voor onze klanten tegen een optimale prijs.
Wij geloven in flexibele en lerende organisaties, relaties voor de lange termijn en de kracht van samenwerking binnen een systeem van open innovatie. We opereren als een verlengstuk van de onderzoeks- en productieafdelingen van onze klanten. Daarbij nemen we de verantwoordelijkheid voor deeltrajecten en complete projecten van de conceptfase tot en met serieproductie.

ISO13485
De life science & health industrie is een van onze belangrijkste markten. We ontwerpen en bouwen onder andere medische systemen en applicaties voor preventie en vroege diagnose van medische problemen en monitoring na behandelingen. Ons volledig pallet aan competenties – variërend van software, mechatronica en electronica tot mathware en supply chain management – wordt in deze markt ingezet. Sioux is ISO 9001 en ISO 13485 gecertificeerd voor ontwikkeling en productie.