Nieuw gezicht LifetecZONe

Beste leden en partners,

Vol enthousiasme heb ik de bijeenkomsten en het netwerk van LifetecZONe de afgelopen 1,5 jaar meer inhoud gegeven en aanwas van nieuwe contacten geboden. Het netwerk is uitgebreid met mooie krachtige spelers uit de hele waardeketen. Door persoonlijke omstandigheden en de behoefte om mijn focus te leggen op meer inhoudelijke rollen heb ik besloten om per januari 2020 het stokje over te dragen.

Het bestuur heeft een goede opvolgster gevonden in Annemarie Schrauwen.

Zij heeft een brede ervaring met de coördinatie van ondernemers netwerken en heeft zich als ondernemer de afgelopen jaren gespecialiseerd in het organiseren van bijeenkomsten en congressen.

Op 9 december aanstaande is Annemarie aanwezig bij de Lifetec Zuid Eindejaarsbijeenkomst. U kunt daar dus alvast kennismaken met haar! Ze zal te bereiken zijn via annemarie@lifeteczone.nl.

Ik wens u fijne feestdagen en een mooie & gezonde groei van uw bedrijf toe in 2020. Elk steentje dat u bij kunt dragen aan kwaliteit van leven voor de patiënt, het vroegtijdig signaleren van een aandoening of een meer patiënt-specifieke behandeling is van onschatbare waarde voor al diegenen die nu en in de toekomst strijden tegen een ziekte. Ontzettend veel succes en uithoudingsvermogen gewenst in het bewandelen van de vaak zeer complexe route naar de eindgebruiker!

Tot ziens!

Met vriendelijke groet,

Ingrid Relou