TOM-i organiseert masterclasses om te komen tot therapie op maat

10% Korting voor leden LifetecZONe!

De ontwikkeling van nieuwe medicijnen en therapieën neemt een steeds snellere vaart door nieuwe technologieën en inzichten. Door die snelle ontwikkeling zijn medicijnen en behandelingen vaak niet optimaal afgestemd voor de patiënt.

TOMi staat voor Therapie Op Maat instituut. Met therapie op maat zorgen ze voor efficiëntere en effectievere behandeling van de patiënt, voor een betere kwaliteit van leven. TOM-i helpt door disciplines en partijen te verenigen en concrete stappen te zetten om te komen tot therapie op maat. Ze voeren deze concrete stappen uit in zgn. implementatiecellen. Lees meer over dit stappenplan.

“Deze masterclass is een must voor iedereen in de zorg”, aldus Ria Hein, bestuursvoorzitter LifetecZONe. “De masterclass levert nieuwe inzichten op over bestaande en toekomstige zorgprocessen met als doel een verbeterde kwaliteit van leven voor de patiënt”.”Het is niet altijd wat het lijkt, en door middel van de masterclass, aan de hand van een patient-journey, worden processen ontrafeld”. “Wil je echt weten hoe het zit, zorg dat je er bij bent!”.

Bedoeld voor iedereen die actief is in de zorg.

De masterclasses duren 4 uur en vinden plaats in Den Bosch.

DATA EN INSCHRIJVEN

In company masterclasses zijn ook mogelijk. Neem daarvoor contact op met Inge Homan van TOMi.