LifetecZONe gaat samenwerking aan met mediapartner WerkenBij.FM

De arbeidsmarkt is continu in beweging, vraag en aanbod van werk fluctueert en ook het soort werk verandert. Ook bij leden van LifetecZONe zijn veel vacatures en zoekt we graag samen met hen naar wegen om de zichtbaarheid te vergroten en talent te vinden en te boeien. Daarom zijn we een samenwerking aan gegaan met mediapartner WerkenBij.FM.

WerkenBij.FM produceert podcasts ten behoeve van recruitment en arbeidsmarktcommunicatie en biedt daarnaast een platform om alle werkenbij-websites van aantrekkelijke werkgevers te promoten via een landkaart, de WerkenBij-MAP.

Podcasts bieden de mogelijkheid om talent te informeren. Dat kan met je eigen woorden, kennis en enthousiasme. Podcasts kunnen inzicht geven in wat een bedrijf doet, waar het voor staat en waarom het aantrekkelijk is om juist daar te werken. Iedere werkgever heeft iets specifieks waardoor het ook specifiek talent kan aanspreken. Podcasts kunnen op deze manier -wat wij noemen- een échte ear-opener zijn.

De eerste stap is een podcast die traffic genereert naar de eigen website. Zij bieden dit laagdrempelig aan, zowel qua kosten als tijdsinvestering. Deze animatie legt ’t uit in minder dan 1 minuut.

Meedoen is een kans. Een kans om samen op efficiënte wijze de arbeidsmarkt aan te spreken. Meedoen biedt extra power aan uw recruitment en arbeidsmarktcommunicatie. En meedoen leert uw organisatie mee te liften op nieuwe platformen, zoals Spotify, waar het talent-van-morgen dagelijks op te vinden is. Om ’t goed te duiden: 70% van de studenten besteedt bijna 150 minuten per week aan het luisteren naar podcasts. Jaarlijks stijgt het gemiddeld aantal minuten met 20%.

Tenslotte: in de podcast met Ria Hein, voorzitter van het bestuur van LifeTecZONe, wordt kort uitleg gegeven over LifeTecZONe en de samenwerking. De link naar de podcast met Ria Hein.

Als lid van LifetecZONe kun je tegen een flink gereduceerd tarief meedoen en komen ze een podcast opnemen op jouw gewenste locatie.

Aanmelden of vragen hierover? Neem contact op met annemarie@lifeteczone.nl