Lidmaatschap

Wordt lid van LifetecZONe en versnel de ontwikkeling van uw medische innovatie. 

SLUIT OOK AAN BIJ LIFETECZONE!

Ontmoet nieuwe mensen die in dezelfde branch werkzaam zijn, vorm partnerschappen en deel ideeën door deel te nemen aan een breed scala van bijeenkomsten en gebruik vooral de makel & schakel dienst van het netwerk. LifetecZONe stimuleert graag samenwerking door u voor te stellen aan de mensen die u zoekt.

Inschrijven kan door het invullen van het Lidmaatschapsformulier LifetecZONe.

Scan het formulier en stuur het digitaal naar info@lifeteczone.nl

Blijf geïnformeerd

LifetecZONe brengt u via de web site, linkedIn en nieuwsbrieven op de hoogte van interessante ondersteuningsprogramma's en subsidieregelingen specifiek voor Zuid Nederland. Tijdens onze bijeenkomsten worden actuele onderwerpen besproken door experts. Leden kunnen onderwerpen aandragen of zelf een deel van de bijeenkomst invullen. LifetecZONe biedt een ecosysteem voor Medische Technologie en Life Sciences bedrijven waarin kennis, kunde en contacten gedeeld worden. De focus ligt op Zuid Nederland maar we verwelkomen graag bedrijven uit andere regio's met complementaire kennis en kunde.

netwerk
_MG_4629

Voorwaarden

Het lidmaatschap van LifetecZONe heeft de looptijd van één kalenderjaar.

 

Het lidmaatschap wordt automatisch met een kalenderjaar verlengd tenzij de afmelding 1 maand voor het einde van het huidige lidmaatschap binnen is (dus uiterlijk 30 november).

 

Mocht u onverhoopt de keuze maken om het lidmaatschap te beëindigen dan is dat mogelijk door middel van het versturen van een mail naar info@lifeteczone.nl.

Contributie

Onderstaand de contributietabel (prijspeil 2020).

Inschrijven kan door het invullen van het Lidmaatschapsformulier LifetecZONe.

Scan het formulier en stuur het digitaal naar info@lifeteczone.nl

< 15 FTE € 289,00 Kennisinstellingen € 579,00
15 - 25 FTE € 405,00 (Semi) Overheden € 579,00
25 - 250 FTE € 579,00
Groot bedrijf € 1.100,00
Wilt u meer weten over de voordelen van een lidmaatschap of vrijblijvend een LifetecZONe bijeenkomst bezoeken om kennis te maken met ons netwerk?

Neem vrijblijvend contact op

Een onafhankelijk netwerk voor ondernemers in Life Sciences en Medische Technologie

LifetecZONe leden