Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

WEBINAR De weg naar e-health succes in Duitsland

25 november @ 10:00 - 11:30

Door de nieuwe DiGA fast-track is het nu versneld mogelijk om je e-health oplossing op te laten nemen in het Duitse ziektekosten vergoedingensysteem. Een unieke mogelijkheid om te starten óf uit te breiden op de Duitse health markt!

Tijdens dit webinar online komen ondernemers aan het woord die hun product of dienst reeds succesvol op de Duitse markt verkopen. Zij delen hun ervaringen op belangrijke thema’s als marktintroductie, commerciële en marktstrategie en het contact met relevante organisaties. 

Het webinar wordt georganiseerd door de NBSO Stuttgart, in samenwerking met de regionale ontwikkelingsmaatschappijen BOM, LIOF en Oost NL (Trade & Innovate NL).. Deelname is kosteloos.

Programma
Moderator
Derk Marseille, Eigenaar Duitslandnieuws

Zorganimaties
Tijn Rademakers, International Business Development
Zorganimaties heeft een eenvoudig en betaalbaar platform ontwikkeld dat video’s als medium voor informatieoverdracht ondersteunt. Het platform borgt een volledige en consistente informatieoverdracht in de zorg en stimuleert interesse, kennis en begrip bij de patiënt. 

Patient Journey App
Thomas Timmers, CEO
Patient Journey App houdt zich bezig met het ontwikkelen van simpele en gerichte oplossingen voor de zorg.

Selfapy
Farina Schurzfeld, Co-Founder & CMO 
Actief op het gebied van on-line therapie voor mensen met psychologische problemen. Selfapy is aangemeld voor de DiGA fast track en is gesprekspartner van het Duitse Ministerie voor Gezondheid. Door de ogen van een Duitse expert zal zij nader ingaan op de marktintroductie van e-health oplossingen op de Duitse markt en de ervaringen met haar eigen bedrijf delen.

Q&A

 

Aanmelden
Je kunt je tot en met dinsdag 24 november 17:00u aanmelden.
Vragen kunnen tot maandag 23 november bij aanmelding worden doorgegeven.

Gegevens

Datum:
25 november
Tijd:
10:00 - 11:30