Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Na de Zomerborrel en workshop Productinnovatie bij GBO

22 september @ 16:00 - 19:00

Dit event stond eerst gepland op 30 juni maar vanwege de Corona maatregelen hebben we het verplaatst naar 22 september en noemen we het geen Zomerborrel maar Na de Zomerborrel.

Laat je meenemen in de zoektocht naar innovatieve ideeën om nieuwe producten te ontwikkelen.

Ter ere van het 30 jarige jubileum van GBO Innovation makers organiseren we een event in het teken van productontwikkeling.

Het ontwerpbureau uit Helmond geeft twee opdrachtgevers een podium om te vertellen over hun ervaringen bij het ontwikkelen van een product. Onderwerpen als het ontwerpproces, concepten, prototypes en (0)-serieproductie passeren de revue.

Mart Mulders richtte in 2014 Medical Training Tools op. Na bijna twee decennia op medisch gebied, waaronder ervaring uit de eerste hand bij het assisteren van anesthesiologen en als trainer van medische hulpmiddelen, weet Mart hoe belangrijk goede training is voor zorgprofessionals. In samenwerking met GBO Innovation makers is Mart erin geslaagd om een vertaling te maken van een biologisch product, een echte maag, naar een siliconenmodel voor trainingsdoeleinde in de gezondheidszorg. Mart zal vertellen over het ontwikkelingsproces van het bijzondere project wat gehonoreerd is door Collin Crowdfund.

Wie de tweede spreker gaat worden maken we binnenkort bekend.

Maximaal aantal gasten: 20

Aanmeldformulier bijeenkomst GBO 22 september 2020

Je bent van harte welkom op 22 september. Een week voor aanvang ontvang je nog een definitief programma en de gastenlijst.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Column januari 2020 in deze website

 

 

Gegevens

Datum:
22 september
Tijd:
16:00 - 19:00

Locatie

GBO
Wethouder Den Oudenstraat 6
Helmond, 5706 ST Netherlands
+ Google Maps