Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

3 Masterclasses voor ondernemers in Limburg

19 april @ 15:30 - 17:00

Innoveer jij mee?

Drie online masterclasses die jou inspireren én concrete handvatten bieden om aan de slag te gaan!

De wereld verandert; stilstaan is voor ondernemers geen optie. Om als ondernemer relevant te blijven, is een vooruitziende blik nodig. Hoe bepaal je die stip op de horizon, welke tools zet je in om te innoveren en hoe integreer je dit binnen je organisatie? En hoe ga je om met de maatschappelijke uitdagingen van morgen?

Dit zijn allemaal vragen die ons lid LIOF zullen behandelen tijdens de online masterclassreeks “Innoveer jij mee?”. Tijdens drie bijeenkomsten willen we jou inspireren als ondernemer met innovatie én maatschappelijke impact aan de slag te gaan en bieden we je handvatten om dit direct in de praktijk te brengen.
Ook informeren we je over de concrete ondersteuningsmogelijkheden die het programma LimburgToekomstbestendig jou als ondernemer kan bieden.


Kick-Off 19 april: Keynote en ondernemersgesprek rondom innovatie (Livestream)
Spreker: Guido Stompff, Lector Design Thinking, Hogeschool InHolland

Guido Stompff bespreekt innovatie aan de hand van het thema “innoveren in het wild”. Hoe doe je dit? Waarom vinden we dit als organisatie zo moeilijk? Hij geeft praktische voorbeelden en tips & tricks.


Dinsdag 10 mei 15.30-17.00 uur
Masterclass Design Thinking
Trainer: Daan Snijders, Innovation Booster

Hoe kom je tot een innovatieve oplossing waar je klant op zit te wachten? Daan Snijders gaat actief met jullie aan de slag en deelt de basisprincipes van Design Thinking. Wat is Design Thinking en hoe zet je dit in? Je krijgt concrete voorbeelden en handvatten om zelf aan de slag te gaan met deze methode om klantgerichter te innoveren.


Dinsdag 24 mei 15.30-17.00
Masterclass Employee Engagement
Trainer: Daan Snijders, Innovation Booster

Innoveren is spannend en vergt een dynamische organisatie. Hoe creëer je een innovatieve mind-set en cultuur binnen je bedrijf? Hoe krijg je medewerkers mee bij de invoer van een nieuwe werkwijze of een grote verandering? Daan Snijders neemt jullie mee in de wereld van Employee Engagement en Verandermanagement.


Werk je voor een startup, scale-up of MKB, actief in de provincie Limburg, en spreekt het programma je aan? Meld je dan nu aan voor één of meerdere sessies binnen deze reeks.

Deelname is kosteloos, de bijeenkomsten zijn allemaal afzonderlijk te volgen en zullen online worden gestreamd. We zien je registratie graag tegemoet! De link voor de aftrap op 19 april ontvang je na registratie.

AANMELDEN

Gegevens

Datum:
19 april
Tijd:
15:30 - 17:00