Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Commerciële kansen e-health-markt in Duitsland

23 september 2020 @ 15:00 - 17:00

Inschrijven vóór 28 augustus 2020

Schrijf je pitch* in voor het digitaal pitchevent dat het Netherlands Business Support Office (NBSO) Stuttgart organiseert i.s.m. de regionale ontwikkelings-maatschappijen BOM, LIOF en Oost NL (Trade & Innovate NL) op 23 september 2020.

In week 38 (14-18 september) krijgen de winnaars bericht zodat ze nog 2 weken hebben om de pitch goed voor te bereiden. De zorgverzekeraars bieden winnaars een mentorgesprek aan en de ziekenhuizen geven een 1-daagse rondleiding en bieden toegang tot relevante interne contactpersonen.

Aanleiding

In de komende jaren gaat Duitsland fors (zeven miljard euro) investeren in de digitalisering van de gezondheidszorg. Verder heeft de corona-pandemie de digitale gezondheidssector een sterke impuls gegeven.

Dit biedt kansen voor Nederlandse aanbieders met een marktrijpe, innovatieve e-health-oplossing voor Duitse ziekenhuizen en/of zorgverzekeraars.

Vakjury
• Frau Dr. Gonschor I Leitung Neue Versorgungsangebote I Siemens-Betriebskrankenkasse
• Herr Dr. Waldschmitt I Beauftragter des Vorstands für Strategie, Digitale Innovation, Politik I BundesInnungskrankenkasse Gesundheit
• Herr Kleemann I Leiter der Abteilung Informationstechnologie I Klinikum Ingolstadt GmbH
• Herr Kerle I Kaufmännischer Direktor I Universitätsklinikum des Saarlandes

Deelname

Het pitchevent is alleen toegankelijk voor de zes bedrijven die de jury selecteert.

Kwalificatie voor het event kan tot en met 28 augustus 2020 door je pitch te sturen naar info@nbso-stuttgart.de t.a.v. Agaath Hulzebos.

*De pitch, bij voorkeur in het Duits, kan in de vorm van een powerpoint (max. 4 slides), een filmpje (max. 2 minuten) of één A4-tekst worden aangeleverd. De taal tijdens het event is Duits. Pitches kunnen eventueel in het Engels worden gehouden.

Vragen?

Bel of mail Mark Koppers van de BOM 06-54244132 / mkoppers@bom.nl

Gegevens

Datum:
23 september 2020
Tijd:
15:00 - 17:00