Inloggen op uw account

Lukt u niet om in te loggen? Neem dan contact met ons op.

Wachtwoord vergeten?

Ondernemers in Life Sciences
en Medische Technologie

Lid worden

Meer over MedValue

MedValue helpt (medisch) technologische bedrijven bij het vergroten van marktkansen in de zorgmarkt, het verlagen van (financiële) risico’s en het vergroten van hun impact en winst. MedValue doet dit door de toegevoegde waarde van innovaties voor patiënten en andere belanghebbenden te maximaliseren.

Wat wij doen
MedValue helpt bedrijven bij het zoeken naar de toegevoegde waarde van hun innovaties voor patiënten, zorgprofessionals, zorgverzekeraars en de maatschappij.
Dat doen wij door het uitvoeren van onafhankelijke en op evidence gebaseerde validatiestudies  heel vroeg in het ontwikkelproces van de innovatie.

Door het uitvoeren van deze zogenaamde (vroege) Health Technologie Assessments (HTA) zijn klanten van MedValue in staat:

  • Stakeholders in de zorgmarkt (zoals zorgaanbieders, zorgverzekeraars en investeerders) beter te overtuigen van de toegevoegde waarde van hun innovatie.

  • Sneller kapitaal aan te trekken en een vergoeding te krijgen voor hun innovatie.

  • De risico’s bij de doorontwikkeling van de innovaties te beperken.

  • De “time to market” aanzienlijk te verkorten.

Daarnaast biedt MedValue een ingang naar het medische veld. Indien de  validatiestudie laat zien dat de innovatie de potentie heeft de zorg beter en betaalbaarder te maken, brengt MedValue  bedrijven in contact  met topexperts binnen en buiten het Radboudumc. Bijvoorbeeld voor het uitvoeren van een pilot, mensgebonden onderzoek of als launching customer.

Waarom MedValue?
MedValue  BV  is een spin off (100% dochter) van het Radboudumc in Nijmegen.

We zijn deze spin off gestart omdat onze gezondheidszorg  manieren nodig heeft om medische innovaties beter betaalbaar, meer effectief en beter voor patiënten te maken. Daarvoor is een betere samenwerking tussen industrie, MKB, start-ups, clinici, patiënten, overheden en verzekeraars nodig. Want alleen met elkaar kunnen wij een “significant impact on healthcare” creëren.

“Wij brengen kansrijke innovaties van bedrijven verder en maken zo de zorg beter en betaalbaarder!”

Onze klanten
Bedrijven die samenwerken met MedValue vergroten hun marktkansen, verlagen hun financiële risico's en vergroten de impact van hun medische innovatie, waardoor ze succesvoller zijn. Binnen 6 tot 8 weken beschikken onze klanten over een evidence based en onafhankelijke analyse en een daarop gebaseerd adviesrapport. Inmiddels heeft MedValue in het eerste jaar van haar bestaan 20 klanten op bovenstaande manier verder geholpen. Wat dit voor u kan betekenen vertellen 2 van onze klanten in een video die u via deze link kunt bekijken: http://www.medvalue.nl/nl/onze-klanten/

U vindt daar ook voorbeeldrapporten van  klanten en andere nuttige informatie over MedValue.

Website www.medvalue.nl
E-mail: info@medvalue.nl
Contact kantoor 024-3668170
Contact directie 06-11718826 (Sabine Mulders)
Bezoekadres Geert Grooteplein – Zuid 10 (route 558)
Postcode 6500 HB Nijmegen
Postbus 9101