Inloggen op uw account

Lukt u niet om in te loggen? Neem dan contact met ons op.

Wachtwoord vergeten?

Ondernemers in Life Sciences
en Medische Technologie

Lid worden
Terug

Agenda

19-10 Meer info

'Med in Ireland' conferentie

Op 19 oct aanstaande wordt de 'Med in Ireland' conferentie gehouden in het RDS in Dublin. Enterprise Ireland heeft Health Valley gevraagd of er interesse is om met med tech bedrijven uit ons netwerk deze conferenctie/beurs te bezoeken. Het is een mooie kans om het HV netwerk en hun partners te introduceren bij innovatieve bedrijven uit de Ierse  Medtech sector.

24-10 Meer info

LifetecZONe: LifetecZONe/Health Valley bijeenkomst “Health & Design Challenges” tijdens Dutch Design Week

LifetecZONe/Health Valley bijeenkomst “Health & Design Challenges” tijdens de Dutch Design Week. De volgende sprekers zullen een interessante presentatie geven: Peter van de Graaf van Choice for Women, Wang Long Li van Tinybots en Diederik Augustijn van Spark Design & Innovation. Er wordt gestart met een rondleiding op de Dutch Design Week waarbij de tentoonstelling ‘Chronische gezondheid: Ontwerpen van een gezonde toekomst’ wordt bezocht.

25-10 Meer info

Strech to Design

LifetecZONe lid TSG organiseert op woensdag 25 oktober om 14:30 u tijdens de Dutch Design Week (DDW2017) een exclusief en besloten netwerkevent in het Klokgebouw genaamd “Stretch to Design”. De doelgroep is de (bio)medische industrie en de industriële maakindustrie.

27-10 Meer info

BrabantDC Networking Dinner @DDW

Bij BrabantDC kijken we anders. Maken we van ongewone verbindingen baan­brekende oplossingen. Kom naar onze netwerkbijeenkomst tijdens de Dutch Design Week en ontdek dat het kan!
17.30-21.30 uur Eindhoven.

02-11 Meer info

Holst Symposium en Holst Memorial Lecture

Het Holst Symposium 2017 heeft als thema ‘Oncology: from Diagnosis to (immuno)Therapy’, en de Holst Memorial Lecture 2017 heeft als titel: "Cancer Immunotherapy:Blazing the Trail with Melanoma".

De Holstlezing wordt gegeven door prof. Caroline Robert, Gustave Roussy Cancer Centre, Villejuif-Paris.Ze is pionier op het gebied van immunotheropie bij melanoom.

13-11 Meer info

Match2medica 13-15 november Düsseldorf

De Match2medica is een 3-daags bezoek (met 2 overnachtingen) met veel ruimte voor partnering, netwerkevents met verschillende landen en tijd om u te laten inspireren op deze overweldigende beurs. We starten maandag 13 november vanaf 18 uur in Düsseldorf en loopt tot de avond van 15 november. U overnacht in een bijzonder hotel, met goede verbindingen naar het beursterrein en de stad. Wij brengen samen met u vooraf uw zoekvragen in kaart in een intake en hiervan wordt een profiel gemaakt wat ook in de partnering wordt gebruikt.

22-11 Meer info

Dutch Life Sciences conference

Would you like to meet the Dutch Life Sciences & Health industry and explore business opportunities?

Join more than 350 of our participants at the upcoming 13th edition of the Dutch Life Sciences conference on November 22 at Pivot Park in Oss.  Check your mail for interesting discounts for members!

11-12 Meer info

LifetecZONe: Save the Date: LifetecZONe eindejaarsbijeenkomst!

Thema: Ervaringen met financiering: tips & tricks. Sprekers geven een toelichting vanuit hun eigen ervaringen met o.m. fianciering via crowdsurfing en financiering via VC's en ROM's.
Na de presentaties krijgt u de mogelijkheid via een paneldiscusie ook uw vragen en ervaringen te delen. 

01-02 Meer info

Innovation for Health 2018

Innovation for Health is in korte tijd uitgegroeid tot een vooraanstaande conferentie met meer dan 800 vooraanstaande sleutelfiguren en opinieleiders binnen de Nederlandse Life Sciences en Health sector. Ook in 2018 is LifetecZONe supporting partner van dit unieke event. Dit Health & Life Sciences congres wordt gehouden in het WTC in Rotterdam op 1 februari 2018. Leden van LifetecZONe kunnen weer een plekje op de stand aanvragen om hun bedrijf onder de aandacht te brengen of met korting deel  nemen aan dit congres. 

15-03 Meer info

Health Valley Event 2018: jubileumeditie

Op 15 maart 2018 vindt het tiende Health Valley Event plaats in CineMec Nijmegen. Al jarenlang is het event dé ontmoetingsplaats voor iedereen die zich bezig houdt met innovaties, business en wetenschap in de Health- en Life Sciences sector. Als voormalig sponsor of exposant weet u dat het HVE een unieke gelegenheid is voor bedrijven en organisaties om zich aan te verbinden en zich te laten zien!
Ook LifetecZONe zal waarschijnlijk weer met een ledenstand aanwezig zijn. Hierover ontvangt u t.z.t. nog informatie.

Archief